Редакцията на OFFNews изказва огромна благодарност към всички, които проявяха милосърдие

...
Редакцията на OFFNews изказва огромна благодарност към всички, които проявяха милосърдие
Коментари Харесай

Хиляди добри сърца дадоха шанс за живот на тежко болен самотен баща - Общество

Редакцията на OFFNews изказва голяма признателност към всички, които проявяха състрадание и взаимност към Светлозар Дончев и подариха средства за неговото лекуване.

Благодарение на вашите положителни сърца и поддръжка Светльо ще получи късмет да стопира своето тежко заболяване и да се върне към естествения си темп на живот и работа.

В поредност от няколко дарителски акции, които приятелите на 48-годишния Светлозар Дончев проведоха ви запознахме с неговия случай. Той е уединен татко на две деца и е диагностициран с заболяването на Бюргер (Buerger`s Disease).

Светлозар е един от дребното хора с заболяването на Бюргер в България и от 2019 година се бори, с цел да не бъдат ампутирани краката му. Преди да заболее той има сигурна и непрекъсната работа, с която издържа и изхранва двете си деца, за които самичък се грижи. Болестта обаче го прави неработоспособен и проблемите му стартират да се задълбочават. За страдание, поддържащата и животоспасяваща терапия на Светлозар не се покрива от НЗОК и той изпада в неспособност самичък ди си купи скъпоструващите лекарства за своето лекуване, както и да закупи храна и облекла за двете си деца.

И тъкмо когато всичко наподобява безнадеждно, другари на Светльо демонстрират състрадание и взаимност и провеждат няколко дарителски акции, посредством които са събрани средства за лекуването му в Турция. Благодарение на помощта, поддръжката, солидарността и съпричастността на хиляди българи с положителни сърца Светлозар се усеща към този момент добре, възвръща и мечтае скоро още веднъж да може да бъде работоспособен и да се грижи и гледа двете си деца.

Поради болестта си, обаче Светлозар все не е работоспособен и няма никакви приходи и му е мъчно да покрива ежедневните си разноски и издръжката на двете си малолетни деца. Именно по тази причина приятелите на Светльо се обръщат с молба към всички, които могат да оказват помощ със средства, посредством които той да успее да покрие наема на жилището си, в което живее самичък с двете си деца, както и ежедневните разноски. На Светлозар му следва да приготви двете си деца и за първия образователен ден, за което също са нужни средства за облекла, учебници и образователни принадлежности.

Приятелите на Светльо благодарят на всички, които до момента помогнаха и му дадоха късмет за живот и приканиха още веднъж за помощ и съпричастност към Светльо и двете му деца, които имат потребност от поддръжка в този значим за тях миг.

Сметката, по която може да дарите средства и да помогнете на Светлозар и двете му деца е:

IBAN: BG38INTF40012026123521

Титуляр: Светлозар Николов Дончев

e-mail: [email protected]

PayPal: Svetlozar Donchev

Телефон за връзка със Светлозар и за дарения на храна, облекла и образователни принадлежности за децата му е: 0877717471

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР